The artist's way voor ouders

kinderen opvoeden tot creatieve mensen

Prijs € 25,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Julia Cameron, Emma Lively

Paperback | Juni 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

"Al vele jaren hebben mensen mij gevraagd dit boek te schrijven. The Artist's Way gaat over het herontdekken van je creativiteit. We ontdekken daarbij het terrein dat we in het verleden hebben bereisd. The Artist's Way voor ouders is gericht op het cultiveren van creativiteit, zodat we heel bewust - en speels - onze kinderen een gezond creatief pad kunnen wijzen naar de toekomst." Julia Cameron. Eindelijk is nu de veelgevraagde toevoeging aan het werk van de bestsellerauteur van The Artist's Way over haar visie op het creatieve proces beschikbaar. The Artist's Way voor ouders biedt spirituele handreikingen waaruit ouders telkens weer kunnen putten in hun eigen tempo en in elk stadium van de ontwikkeling van hun kinderen. Het boek is geschreven voor ouders van kinderen van nul tot twaalf jaar en bouwt voort op de fundamenten van The Artist's Way, zodat deze inzichten gedeeld kunnen worden met de volgende generatie. Door de spirituele concepten en praktische handreikingen is dit boek een gids voor ouders om de creativiteit van hun kinderen ten volle te ontplooien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Julia Cameron, Emma Lively
Uitgever
Christofoor, Uitgeverij
ISBN
9789060387252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Beschrijving

"Al vele jaren hebben mensen mij gevraagd dit boek te schrijven. The Artist's Way gaat over het herontdekken van je creativiteit. We ontdekken daarbij het terrein dat we in het verleden hebben bereisd. The Artist's Way voor ouders is gericht op het cultiveren van creativiteit, zodat we heel bewust - en speels - onze kinderen een gezond creatief pad kunnen wijzen naar de toekomst." Julia Cameron.

Eindelijk is nu de veelgevraagde toevoeging aan het werk van de bestsellerauteur van The Artist's Way over haar visie op het creatieve proces beschikbaar. The Artist's Way voor ouders biedt spirituele handreikingen waaruit ouders telkens weer kunnen putten in hun eigen tempo en in elk stadium van de ontwikkeling van hun kinderen. Het boek is geschreven voor ouders van kinderen van nul tot twaalf jaar en bouwt voort op de fundamenten van The Artist's Way, zodat deze inzichten gedeeld kunnen worden met de volgende generatie. Door de spirituele concepten en praktische handreikingen is dit boek een gids voor ouders om de creativiteit van hun kinderen ten volle te ontplooien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Julia Cameron, Emma Lively
Uitgever
Christofoor, Uitgeverij
ISBN
9789060387252
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
272

Pak mee!