Prijs | € 7,95 |
Uitverkocht
Paperback | Januari 2004 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Het tijdperk van 'aardappelen, groente en vlees' ligt achter ons. Groenten waren altijd al een onontbeerlijk bijgerecht, maar kunnen net als vlees ook schitteren in de hoofdrol. Hier vind je ze in al hun gedaanten: als voorafje, in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. De recepten zijn geschikt voor iedereen, niet uitsluitend voor vegetariërs en veganisten.
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059202610
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Januari 2004
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 399
Beschrijving
Het tijdperk van 'aardappelen, groente en vlees' ligt achter ons. Groenten waren altijd al een onontbeerlijk bijgerecht, maar kunnen net als vlees ook schitteren in de hoofdrol. Hier vind je ze in al hun gedaanten: als voorafje, in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. De recepten zijn geschikt voor iedereen, niet uitsluitend voor vegetariërs en veganisten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789059202610
- Bindwijze
- Paperback
- Publicatiedatum
- Januari 2004
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 399