Prijs | € 10,00 |
Uitverkocht
Hardback | November 2014 |
Beoordeel dit boek als eerste!Beschrijving
Specificaties
- Auteur
- Kate Whiteman
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048310296
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256
Beschrijving
Een zeer uitgebreide gids met foto's voor het herkennen van alle soorten - met boeiende informatie over de natuurlijke omgeving en de voedingswaarde en belangrijke tips voor het kopen, voorbereiden en bereiden.
Bevat alle bekende soorten vis, schaal- en schelpdieren, zoals tonijn, zalm, schelvis, garnalen en oesters, maar ook een heleboel interessante variëteiten - van abalone, tilapia en snoekbaars tot de dodelijke maar heerlijke kogelvis.
Meer dan honderd inspirerende recepten, alle voorzien van een kleurenfoto en duidelijke stap-voor-stapinstructies.
Bevat recepten voor soepen, voorgerechten, mousses, patés en terrines, salades, hoofdgerechten, lichte en gezonden maaltijden en verfijnde schotels voor uw gasten.
Schrijf een recensie
Specificaties
- Auteur
- Kate Whiteman
- Uitgever
- Veltman Uitgevers B.V.
- ISBN
- 9789048310296
- Bindwijze
- Hardback
- Publicatiedatum
- November 2014
- Categorie
- Algemeen
- Taal
- Nederlandstalig
- Aantal Pagina's
- 256