Zwanger met lichaam en ziel

spiritualiteit rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Susan Smit

Paperback | Juni 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een boek over zwangerschap waarin nu eens aandacht wordt geschonken aan de ziel van moeder en kind. Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind en dacht niets meer te kunnen toevoegen aan de overvloed aan zwangerschapslectuur, maar bleek toch een belangrijk aspect te missen: de mystieke kant van zwangerschap en geboorte. 'Zwanger zijn en leven schenken is een beleving van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegt je grenzen, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn - mits je het bewust doorleeft.' Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen. Daar hoef je geen paranormale gaven voor te hebben. Iedere ouder, man of vrouw, is ertoe in staat. Zwanger met lichaam en ziel inspireert lezers om hun kinderwens, conceptie, zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een bewuste manier te benaderen: niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk en spiritueel vlak.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Susan Smit
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048809967
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Beschrijving

Een boek over zwangerschap waarin nu eens aandacht wordt geschonken aan de ziel van moeder en kind.

Susan Smit werd in 2010 zwanger van haar eerste kind en dacht niets meer te kunnen toevoegen aan de overvloed aan zwangerschapslectuur, maar bleek toch een belangrijk aspect te missen: de mystieke kant van zwangerschap en geboorte.

'Zwanger zijn en leven schenken is een beleving van jewelste. Een zwangerschap is oeraards en hoogst spiritueel. Ze opent je, brengt je in contact met de diepere laag van het bestaan, verlegt je grenzen, maakt je kwetsbaar en krachtig. Ze kan een periode van persoonlijke groei zijn - mits je het bewust doorleeft.'

Smit gaat ervan uit dat het ongeboren kind een bewuste ziel is met een eigen levensplan en dat je tijdens de zwangerschap contact met die ziel kunt leggen. Daar hoef je geen paranormale gaven voor te hebben. Iedere ouder, man of vrouw, is ertoe in staat. Zwanger met lichaam en ziel inspireert lezers om hun kinderwens, conceptie, zwangerschap, bevalling en kraamtijd op een bewuste manier te benaderen: niet alleen op fysiek, maar ook op geestelijk en spiritueel vlak.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Susan Smit
Uitgever
Lebowski
ISBN
9789048809967
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
223

Pak mee!