Borstvoeding

Prijs € 24,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Mary Broekhuijsen, Stefan Kleintjes

Hardback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wil je na de geboorte van je baby borstvoeding gaan geven? Dit nieuwe handboek biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingstijd. Borstvoeding bevat heldere uitleg over de beste voorbereiding, goed aanleggen, de eerste dagen en eerste weken, afkolven, de betrokkenheid van de vader en verantwoorde voeding voor moeder en kind. Dit is hét boek als je op zoek bent naar objectieve, praktische, betrouwbare en eigentijdse informatie over borstvoeding. Het bevat de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat het is geschreven door Nederlandse auteurs, staat de informatie dicht bij de dagelijkse Nederlandse praktijk. De vele foto´s en kleurrijke lay-out maken het boek toegankelijk, overzichtelijk en prettig leesbaar. Uniek kraamlogboek om je te begeleiden in de eerste periode Overzichtelijke indeling: de eerste dagen, de eerste weken, de eerste maanden Handige tips over afkolven, bewaren en opwarmen van moedermelk en het voorkomen en oplossen van eventuele problemen Mary Broekhuijsen, zelf moeder van drie kinderen, begeleidt al jaren borstvoedende moeders. Eerder schreef zij Alles over borstvoeding. Kinderdiëtist Stefan Kleintjes is winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006. Hij beheert de site www.borstvoeding.com en is auteur van Eten voor de kleintjes; van borst tot boterham. Bonnita Postma fotografeert voor boeken en tijdschriften. Haar eigentijdse foto’s zijn onder andere te vinden in Zwanger, Weer fit na je bevalling en Je baby.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Mary Broekhuijsen, Stefan Kleintjes
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027466211
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Beschrijving

Wil je na de geboorte van je baby borstvoeding gaan geven? Dit nieuwe handboek biedt je alle informatie die je nodig hebt voor een succesvolle start en een bijzondere borstvoedingstijd.
Borstvoeding bevat heldere uitleg over de beste voorbereiding, goed aanleggen, de eerste dagen en eerste weken, afkolven, de betrokkenheid van de vader en verantwoorde voeding voor moeder en kind.
Dit is hét boek als je op zoek bent naar objectieve, praktische, betrouwbare en eigentijdse informatie over borstvoeding. Het bevat de laatste wetenschappelijke inzichten. Omdat het is geschreven door Nederlandse auteurs, staat de informatie dicht bij de dagelijkse Nederlandse praktijk. De vele foto´s en kleurrijke lay-out maken het boek toegankelijk, overzichtelijk en prettig leesbaar.

Uniek kraamlogboek om je te begeleiden in de eerste periode
Overzichtelijke indeling: de eerste dagen, de eerste weken, de eerste maanden
Handige tips over afkolven, bewaren en opwarmen van moedermelk en het voorkomen en oplossen van eventuele problemen

Mary Broekhuijsen, zelf moeder van drie kinderen, begeleidt al jaren borstvoedende moeders. Eerder schreef zij Alles over borstvoeding.
Kinderdiëtist Stefan Kleintjes is winnaar van de Borstvoedingsprijs 2006. Hij beheert de site www.borstvoeding.com en is auteur van Eten voor de kleintjes; van borst tot boterham.
Bonnita Postma fotografeert voor boeken en tijdschriften. Haar eigentijdse foto’s zijn onder andere te vinden in Zwanger, Weer fit na je bevalling en Je baby.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Mary Broekhuijsen, Stefan Kleintjes
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789027466211
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
279

Pak mee!